Ga naar hoofdinhoud

Woensdag 27 januari heeft de gezamenlijke raadscommissie het Lokaal Uitvoeringsprogramma Vie behandeld. Het programma is formeel vastgesteld tijdens de raadsvergadering.

Met Vie werkt de gemeente Kerkrade samen met haar inwoners en maatschappelijke lokale en regionale partners aan gezondheid en vitaliteit. Het is een plek waar mensen voor elkaar zorgen, samen bewegen, van elkaar leren en samenwerken. Maar Vie is niet alleen een fysieke plek in het centrum van Kerkrade. Vie is ook de beweging die hoort bij het leven. Vie wordt zichtbaar en voelbaar, in het stadshart tot in de haarvaten van de wijken. Vie staat voor levenslang kansrijk met programma’s die investeren in gezonde jeugd, vitaal ouder worden en vitale wijken. Met de inzet van een Kennis- en Expertisecentrum wordt Vie bovendien onmisbaar in de ambitie van de regio Zuid-Limburg om te werken aan gezondheid en vitaliteit. Kortom: Vie is een investering in een gezonde en vitale duurzame toekomst voor Kerkrade én de regio.

Meer weten over Vie? Bekijk onderstaande video’s van Ando van der Pol (Projectleider Bouw), Berry Jacobs-Van Dongen (Projectleider Programma’s), Romain Dohmen (Kwartiermaker Innovatiehub Vie) en Martin Eurlings (Voorzitter Adviescommissie Vie):

Raadpleeg het Lokaal Uitvoeringsprogramma Vie middels onderstaande links:
Deel 1 – Lokaal Uitvoeringsprogramma Vie
Deel 2 – Lokaal Uitvoeringsprogramma Vie
Bijlage vitaliteit in cijfers

Laat een reactie achter