Ga naar hoofdinhoud

VMBO Holz in Kerkrade is gestart met een nieuw sport- en beweegconcept; ShuffleSports. ShuffleSports wordt twee dagen in de week, op woensdag en vrijdag, aangeboden als naschools sportaanbod.

Vie is trots dat Kerkrade als eerste gemeente in Nederland de pilot ShuffleSports een heel jaar als naschools sportaanbod gaat aanbieden. Woensdag 9 maart is de samenwerking tussen Vie, NOC*NSF en VMBO Holz officieel bekrachtigd.

Over ShuffleSports

ShuffleSports is een initiatief vanuit NOC*NSF met als doel om meer jongeren in beweging te krijgen. Zij richten zich hier specifiek op jongeren uit het VMBO. Bij ShuffleSports draait het niet om prestatie, winnen en beter zijn dan een ander, maar om plezier maken met andere jongeren. Er worden altijd twee elementen uit verschillende sporten gecombineerd, zodat iets geks en nieuws ontstaat wat nog nooit iemand heeft gedaan. Met ShuffleSports hoeven jongeren zich nooit te vervelen. Na een blok van een aantal weken kunnen ze zelf namelijk weer een andere ShuffleSports verzinnen en kiezen.

Laat een reactie achter