Ga naar hoofdinhoud

Een stok achter de deur. Vaak heb je niet meer dan dat nodig om gemotiveerd te raken en blijven voor je sportdoeleinden. Luc Herberichs ontwikkelde ParkstadPlak, een drieledig platform dat inwoners van Parkstad wil motiveren om het hele jaar door sportief te zijn.

ParkstadPlak

“Goede en sportieve voornemens hebben we allemaal en je inschrijven voor een sportevenement is een sterke factor die je motivatie positief beïnvloed”, legt Luc uit. “Met ParkstadPlak bieden we een evenementenkalender, clinics en workshops met inspirerende sprekers, én een beloning als je minstens drie sportdoeleinden hebt bereikt: de ParkstadPlak.” Met dit initiatief wil Luc inwoners van Parkstad al sportend in beweging krijgen én met elkaar verbinden. “We zoeken de samenwerking op met organisatoren van wandel-, fiets- en hardloopwedstrijden”, vertelt Luc verder. “Je hoeft geen topsporter te zijn om een topprestatie te leveren. Het telt voor een ParkstadPlak niet of je vijf kilometer of een marathon rent, als je maar lekker in beweging bent en blijft en zo ‘plakken pakt’!” Iedereen vanaf 16 jaar kan mee ‘sparen’ voor een ParkstadPlak. Wie weet kunnen kinderen in de toekomst ook sporten voor zo’n mooie plak!

Samenwerking met LEEF

Via LinkedIn kwam Luc in aanraking met LEEF. “De samenwerking met LEEF leidde tot een mooie uitbreiding van mijn netwerk. Zo had ik nog meer mensen om mee te sparren en kreeg de ontwikkeling van het platform een boost dankzij de fijne begeleiding tijdens het hele proces”, vertelt hij. “Iedereen die van Parkstad een gezondere en vitalere regio wil maken, kan kans maken op ondersteuning van LEEF!”

Nieuwsgierig naar meer? Hier vind je ons actuele nieuwsoverzicht.

Heb jij een innovatief idee dat onze gezondheid bevordert? Pitch het bij LEEF!

Laat een reactie achter