Zo maak je het klaar:
Schil de peer.
Snijd de peer doormidden.
Verwijder het klokhuis.
Hak de walnoten in kleine stukken.
Snijd de bieslook fijn.
Doe de Paturain light met de honing en een beetje peper en zout in de mengkom.
Voeg een deel van de gesneden bieslook en stukjes walnoot toe en meng door elkaar.
Smeer het mengsel in de holtes van de peer.
Strooi de overgebleven bieslook en stukjes walnoot over de peer.
Boodschappenlijstje:
- 4 eetlepels wokolie
- 1 middelgrote ui in dunne ringen
- 1 zak Thaise wokgroenten (400 gram)(mag ook zak van 600 gram zijn, als je van veel groente houdt)
- 100 ml Chinese zoetzure wok saus
- 400 gram pangasius filet (uit de diepvries)
- 250 gram peultjes, gepunt
- 230 gram bamboescheuten uit blik, afgespoeld en uitgelekt
- 1 pak 1 minuutje zilvervliesrijst (300 gram)
Dit heb je ook nodig:
- Wokpan of koekenpan