Ga naar hoofdinhoud

Stroomt de straatcultuur door jouw aderen? En vind je het vet om anderen te verbinden met de urban cultuur met een coole expositie, jamsessie, straatsportactiviteit of workshop? We roepen skaters, steppers, graffiti artists, breakers, rappers en straatsporters op om de Urban Voucher ter waarde van maximaal € 500,- te scoren!

Wat is de Urban Voucher?

De Urban Voucher is een initiatief van CityLegends en zes Parkstad gemeenten. Samen ondersteunen ze jouw passie voor de urban scene in Parkstad en komen nieuwe initiatieven tot bloei.

Voorwaarden

Wil je kans maken op een Urban Voucher? Neem de voorwaarden goed door zodat je weet waar jouw project aan moet voldoen.

  • Het project omvat minimaal één urban sport of kunstvorm, zoals skateboarden, inline skaten, graffiti, street art, hip-hop, breaking en spoken word.
  • Het project geeft een boost aan het urban klimaat binnen de Parkstad gemeenten;
  • Het project loopt niet langer dan één jaar;
  • Het project ontstaat vanuit de scene en niet vanuit een ‘gevestigde’ organisatie;
  • Per project/organisatie/persoon kun je maximaal twee vouchers aanvragen.

Hoe vraag je het aan?

Het aanvragen van de Urban Voucher is simpel! Schrijf je toffe idee uit op maximaal twee A4’tjes en mail deze naar [email protected]. Je kunt de Urban Voucher tot en met 9 oktober 2023 aanvragen. Initiatieven die in aanmerking komen voor de financiering horen dit op 16 oktober 2023.

Selectieprocedure

Een panel van experts vanuit CityLegends beoordeelt de aanvragen en selecteert de meest inspirerende inzendingen. Zo zorgen we ervoor dat de Urban Vouchers op de juiste plek komen. Stop dus veel liefde aan je aanvraag, zodat jouw enthousiasme ook op de experts overkomt!

Laat een reactie achter