Ga naar hoofdinhoud

KERKRADE – Stichting GinkGo Parkstad organiseert op 10 en 11 juni het wandelevenement WalktoSurVIEve in het Stadspark in Kerkrade. Met dit evenement wil de stichting geld inzamelen voor de strijd tegen kanker. Daarom roept de organisatie vriendengroepen, verenigingen, individuele lopers en kinderen op om massaal deel te nemen.

Het tweedaags wandelevenement wordt omlijst met optredens, amusement, demonstraties en braderieën. Ook deze activiteiten staan in het teken van het inzamelen van middelen om het onderzoek naar de bestrijding van kanker binnen de eigen regio te ondersteunen.

Programma

De WalktosurVIEve rust op drie pijlers – drie momenten met elk een thema. De openingsceremonie op zaterdag 12.00 uur staat symbool voor de ontmoeting tussen de eregasten en de deelnemers. Een moment van herkenning en erkenning, van hartelijkheid en openstaan voor de ander. Na het binnendragen van de GinkGo vlag zal een tweevoudig gouden olympiër van Tokyo onder toeziend oog van een vertegenwoordiger van het gemeentebestuur het startschot vuren.

De zaterdagavond staat in het teken van de kaarsenceremonie die in het teken staat van stilte. Alle harten gaan open als duizenden lichtjes langs de route de wandelaars naar de finish leiden. Voor alle eregasten, deelnemers en de organisatie een moment om stil van te worden. Het stiltemoment wordt prachtig ingeleid door een samenspel van gesproken woord en muziek door twee lokale toppers.

Zondagochtend om 8.00 uur wordt het wandelen hervat, omringd met de nodige publieksactiviteiten. Rond de klok van 13.00 uur is het tijd voor de sluitingsceremonie. Dan wordt ook het opgehaalde bedrag bekend gemaakt en de cheque’s overhandigd aan de vertegenwoordigers van de bestemde doelen.

Met de hashtags #walktosurVIEve en #BeleefKerkrade hoopt de stichting zoveel mogelijk mensen te bereiken en vooral zoveel mogelijk geld in te inzamelen voor het goede doel. Schrijf je daarom nu in – als groep collega’s, vrienden, familie of in je uppie. Of je nu een uurtje loopt, op zaterdag langs duizenden lichtjes of zondag onder begeleiding van sfeervolle livemuziek. Alleen ben je nooit!

Kijk voor meer informatie op onze website of meld je direct aan!

Laat een reactie achter