Ga naar hoofdinhoud

Op donderdag 1 september opent Vie nog één keer haar deuren voor het publiek en genodigden, om een paar dagen later (5 september) officieel van start te gaan met de eerste wedstrijden en trainingen. Tussen 16.30 en 21.00 uur zijn inwoners van regio Parkstad en daarbuiten uitgenodigd een bezoek te brengen aan het complex dat klaar is om in gebruik genomen te worden. Aansluitend vindt op de Markt ook een voorstelling plaats in het teken van de Stadmaakweek, in samenwerking met Beleef Kerkrade, IBA Parkstad, en Cultura Nova.

Voorafgaand aan de publieke opening in de avond, wordt ‘s middags een besloten bijeenkomst georganiseerd door Stadsregio Parkstad Limburg, IBA Parkstad en Platform 31 over de Brede Welvaart.

Er is meer!

Kom je naar de opening van Vie? Kom dan aansluitend naar de Markt, waar de opening feestelijk wordt afgesloten met de spectaculaire voorstelling Odyssee, door Theatergezelschap Gajes. Odyssee is een beeldende en muzikale voorstelling, waarbij gebruik wordt gemaakt van grootse en innovatieve beeldende objecten en machines.

Laat een reactie achter