Ga naar hoofdinhoud

Zo maak je het klaar:

  1. Besmeer de boterhammen met halvarine of margarine.
  2. Snijd de boterhammen in 6 stukken.
  3. Snijd de halve appel in appelpartjes met schil.
  4. Snijd de plak 30+ kaas in 6 stukken.
  5. Snijd het blad ijsbergsla in 6 stukken.
  6. Neem een houten stokje.
  7. Prik hierop een stukje boterham.
  8. Prik hierna een stukje sla, appel en kaas op het stokje.
  9. Herhaal dit tot je van ieder ingrediënt drie stukjes op.
  10. Vul op dezelfde manier ook het tweede stokje.

Variatietip:

Vervang de tonijn eventueel door zalm uit blik of 250 gram gestoomde makreelfilet

Boodschappenlijstje:

  • 2 Volkoren boterhammen
  • 1 Blad ijsbergsla
  • 8 Sprieten bieslook
  • Halvarine of margarine
  • 1 Plak 30+ kaas

Dit heb je ook nodig:

  • Houten stokjes

Laat een reactie achter