Ga naar hoofdinhoud

Werkzaamheden zaterdag 26 juni

Zaterdag 26 juni worden er tussen 07.00 en 18.00 uur werkzaamheden verricht op het bouwterrein.

Werkzaamheden die uitgevoerd worden zijn:
• Aanbrengen van vloerbekisting en betonwerk;
• Aanbrengen metselwerk voor de binnenwanden;
• Aanbrengen veiligheids/valnetten en randbeveiliging ten behoeve van sporthal;

Werkzaamheden locatie toekomstig zwembad

Deze week worden de montage van de staalconstructie en de prefab wanden van de begane grond afgerond. De onderstempeling t.b.v. de verdiepingsvloeren wordt geplaatst. Ook worden de breedplaatvloeren geplaatst.
Werkzaamheden locatie toekomstige sporthal / horeca
Deze week worden stalen dakplaten gemonteerd en worden de betonstenen van de binnenwanden gemetseld. Ook wordt de montage van de prefab binnenwanden afgerond en worden de stalen kolommen ter plaatse van de toekomstige horeca gemonteerd.

Werkzaamheden locatie toekomstige parkeergarage

Er wordt gewerkt aan de eerste laag van de dakbedekking.

Locatie inrit

Er wordt gewerkt aan de deksloven op de wanden van de inrit. Een deksloof is een horizontale balk als afdekking van een verticale wand. Daarnaast worden prefab betonnen balken en vloerdelen gemonteerd.

Overlast? Melden a.u.b.!

Daar de constante aanvoer van materiaal en enkele grote transporten plaatsvinden, kan er enige overlast ontstaan. Dat is niet altijd te voorkomen. Alles is erop gericht de overlast zoveel mogelijk te voorkomen. Mocht je toch overlast ervaren, meld het gerust via [email protected].

Parkeren, laden/lossen op toegangsweg voormalig parkeerterrein Atrium niet toegestaan

De gemeente constateert dat regelmatig op en rond de toegangsweg richting het bouwterrein wordt geparkeerd en dat er laad/los activiteiten plaatsvinden. Dat is NIET toegestaan. De doorgang dient te allen tijde bereikbaar te zijn voor hulpdiensten, verzorgingsverkeer en voor de kerk. De parkeerplaats op eigen terrein van de kerk is alleen vanuit de toegangsweg bereikbaar. Gemeente Kerkrade zal een extra bord plaatsen bij de inrit van de toegangsweg om chauffeurs hierop te wijzen. Indien er toch geparkeerd wordt op deze locatie, zal de gemeente handhavend optreden.

Vragen of meer informatie?

Indien er naar aanleiding van dit bericht nog vragen zijn, kan er contact worden opgenomen met Jos Bauer, projectleider communicatie, [email protected] of 06-81271777.

Werkzaamhedenbericht per mail ontvangen?

Indien je het werkzaamhedenbericht per mail wenst te ontvangen dan vragen we een mail te sturen naar [email protected]. We voegen je mailadres dan toe aan de verzendlijst. Het mailadres is onzichtbaar voor de overige ontvangers.

Laat een reactie achter