Ga naar hoofdinhoud

Werkzaamheden zaterdag 24 april

Op zaterdag 24 april zal vanaf 7.00 uur tot uiterlijk 16.00 uur gewerkt worden aan de wapening van de zwembadwanden.

Overzicht uitloop werkzaamheden komende periode (locatie parkeergarage)

Komende week zal worden gestart met het herstellen van de vorstschade aan het parkeerdek. Beschadigde kanaalplaten zullen worden verwijderd en door nieuwe exemplaren vervangen worden. Dit brengt mogelijk tijdelijk geluidsoverlast met zich mee. Aannemer Pellikaan heeft de gemeente geïnformeerd dat de komende periode een aantal dagen langer of extra (zaterdag) gewerkt wordt:

  • Woensdag, donderdag, vrijdag 28-04-2021 t/m 30-04-2021 tot 19.00 uur t.b.v. sloopwerkzaamheden van de beschadigde kanaalplaten van de parkeergarage;
  • Zaterdag 01-05-2021 t.b.v. sloopwerkzaamheden van de beschadigde kanaalplaten van de parkeergarage;
  • Maandag 03-05-2021 tot 19.00 uur t.b.v. sloopwerkzaamheden van de beschadigde kanaalplaten van de parkeergarage;
  • Dinsdag 04-05-2021 tot 19.00 uur t.b.v. sloopwerkzaamheden van de beschadigde kanaalplaten van de parkeergarage.

Vie bouwupdate: Werkzaamheden toekomstig zwembad

Voor het zwembad zullen de keldervloeren, kelderwanden, funderingen en daarna de vloeren gestort worden. Deze week vinden wederom enkele betonstortingen plaats. Rondom wordt verder gewerkt aan de fundering van de begane grond. Ook wordt er grond aangevuld.

Vie bouwupdate: Werkzaamheden locatie toekomstige Sporthal

Momenteel wordt nog gewerkt aan de fundering van het gedeelte waar in de toekomst de horeca zal worden gevestigd. Deze week wordt enkele keren beton gestort. Medio komende week start de montage van de prefab betonwanden van de toekomstige kleedruimtes.

Vie bouwupdate: Werkzaamheden locatie toekomstige Parkeergarage

Deze week wordt door gemeente Kerkrade verder gewerkt aan het plaatsen van de keerwanden aan de zijde van de begraafplaats. Ook zal worden gestart met het herstellen van de vorstschade aan het parkeerdek.

Overlast? Melden a.j.b.!

Tijdens het werk kan hinder of overlast ontstaan. Dat is niet altijd te voorkomen. Alles is erop gericht de overlast zoveel mogelijk te beperken. Mocht je overlast ervaren, meld het gerust via [email protected]

Parkeren, laden/lossen op toegangsweg voormalig parkeerterrein Atrium niet toegestaan

De gemeente constateert dat regelmatig op en rond de toegangsweg richting het bouwterrein wordt geparkeerd en dat er laad/los activiteiten plaatsvinden. Dat is NIET toegestaan. De doorgang dient te allen tijde bereikbaar te zijn voor hulpdiensten, verzorgingsverkeer en voor de kerk. De parkeerplaats op eigen terrein van de kerk is alleen vanuit de toegangsweg bereikbaar. Gemeente Kerkrade zal een extra bord plaatsen bij de inrit van de toegangsweg om chauffeurs hierop te wijzen. Indien er toch geparkeerd wordt op deze locatie, zal de gemeente handhavend optreden.

Vragen of meer informatie?

Indien je naar aanleiding van dit bericht nog vragen hebt, kun je contact opnemen met Jos Bauer, projectleider communicatie, [email protected] of 06-81271777.

Werkzaamhedenbericht per mail ontvangen?

Indien je het werkzaamhedenbericht per mail wenst te ontvangen dan vragen we een mail te sturen naar [email protected]. We voegen je adres dan toe aan de verzendlijst. Het mailadres is onzichtbaar voor de overige ontvangers.

Laat een reactie achter