Inspiratiebijeenkomst ouderenzorg

Samen vitaal ouder worden

Inspiratiebijeenkomst ouderenzorg

Dagvoorzitter Job Zomerplaag gaat in gesprek met wethouder Paas, integraal ouderenbeleid gemeente Kerkrade, om de opgaven te verkennen. Natuurlijk zijn we ook benieuwd naar wat u ziet als de grootste uitdaging en kansen.

Voor een interactief vraaggesprek mogen wij een aantal inspirerende deskundigen verwelkomen.

  • Ankie Pihler (Bestuurder Welzijnsgroep Parkstad)
  • Frank Amory (Programmamanager ouderenzorg Zio)
  • Roger Ruijters (Voorzitter Raad van Bestuur Envida),
  • Marie-Therese Bindels (Beleidsmedewerker Zorg gemeente Kerkrade)
  • Raymond Clement (Bestuurder MIK & PIW Groep)

Zij laten hun licht schijnen op het thema vitaal ouder worden.

Na de pauze laat Maarten van Rossem zijn licht schijnen op de ouderenzorg. We sluiten af met een vraaggesprek met Marc van Caldenberg,gedeputeerde van de Provincie Limburg, en wethouder Paas.

Het volledige programma wordt tijdig bekend gemaakt. Het aantal plekken is gelimiteerd dus meldt u nu aan middels onderstaand formulier want vol=vol!

Wanneer

Datum: 27 november 2023
Tijd: 14.00 uur – 17.30 uur
Locatie: Gaia Event Center, Brughofweg 25, 6468 PB Kerkrade

Aanmelden

"*" geeft vereiste velden aan

Naam*
Ik neem deel aan de borrel om 17.30 uur*
Foto's en/of video's waarop ik herkenbaar in beeld ben mogen gebruikt worden voor (online) publicaties en/of social media doeleinde.*
Ik meld me aan voor de nieuwsbrief van Vie om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen.*

No Show

Deelname aan de bijeenkomst is gratis. Om te voorkomen dat er geen beschikbaarheid is voor degene die graag wil deelnemen, verzoeken wij u vriendelijk om tijdig door te geven indien u na aanmelding toch niet aanwezig kunt zijn.

Om dit extra te benadrukken stellen wij een ‘No-Show-Fee’ voorwaarde in. Iedere deelnemer die zich heeft aangemeld en niet heeft deelgenomen, sturen wij een factuur ter hoogte van € 20,-. Dit geldt enkel voor deelnemers die zich niet tijdig hebben afgemeld. Afmelden kan kosteloos tot en met 12 november 2023. Afmelden kan via [email protected] De uiteindelijke opbrengsten van de ‘No-Show-Fee’ zullen worden gedoneerd aan een goed doel.