Ga naar hoofdinhoud

healthyLIFE is een gecombineerde leefstijlinterventie voor volwassenen vanaf 18 jaar, die willen werken aan gezondere leefgewoonten en een gezond gewicht. Het programma richt zich op eten én bewegen. Dit heeft meer effect dan een aanpak op één van deze twee onderwerpen. Daarom staan bewegen, voeding en Positieve Gezondheid centraal. De nieuwe leefgewoonten verbeteren de kwaliteit van leven, zelfredzaamheid, gezondheid en het langer meedoen in de samenleving. Je kiest zelf de manier en de stappen die het beste bij jouw leven passen. Doel is dat je je gezonde leefgewoonten en gewicht ook na afloop van healthyLIFE kunt blijven volhouden.

Meedoen

Wil je kosteloos en in (of dichtbij) je eigen wijk aan healthyLIFE meedoen en 2 jaar lang je leefgewoonten, gewicht en gezondheid verbeteren? Woon je in Kerkrade en heb je:

  • Overgewicht (BMI 25-30) en risico op diabetes type II, hart- en vaatziekten, artrose of slaapapneu?
  • Zwaar overgewicht (BMI >30)?

Bespreek je interesse met je huisarts of praktijkondersteuner. Als je aan de criteria voldoet, kan deze je doorverwijzen naar healthyLIFE. In 2023 kunnen maximaal 96 mensen starten. Zie voor meer informatie: https://healthylife.ecsplore.nl/.

Meer informatie of direct aanmelden. Neem via deze link contact met ons op.

Laat een reactie achter