Ontdek de smaak van de gevulde zalmrolletjes. Een heerlijk tussendoortje met een bereidingstijd van 20 minuten. Perfect voor 4 personen. Bekijk het recept via de volgende link: gevulde zalmrolletjes
Zo maak je het klaar:
1. Snijd de bladeren van de paksoi
en was ze.
2. Vul een pan met water en breng
dit aan de kook.
3. Voeg de paksoi toe en kook deze
3 minuten.
4. Spoel de paksoi af met koud
water en dep droog met
keukenpapier.
5. Was en snijd de bosui in zeer
dunne ringetjes.
6. Meng de geraspte
mierikswortel met de crème
fraîche light in het kommetje.
7. Voeg naar smaak peper toe.
8. Snijd het blad van de paksoi ter
grootte van de plakken zalm en
leg ze op elkaar.
9. Smeer de paksoi in met de geraspte
mierikswortel en verdeel de ringetjes bosui
erover.
10. Rol de belegde plakjes zalm vanaf de
smalle kanten op.
11. Snijd de rolletjes eventueel een keer schuin
door.
12. Serveer de zalmrolletjes met de sojasaus.
Boodschappenlijstje:
- 4 bladeren paksoi
- 1 bosui
- 1 eetlepel geraspte
mierikswortel - 1 eetlepel crème fraîche
light - 4 plakken gerookte
zalmfilet - 5 eetlepels sojasaus
Dit heb je ook nodig:
- Keukenpapier
- Kommetje