Ga naar hoofdinhoud

Zo maak je het klaar:

  1. Druk met behulp van een spatel of lepel het gehakt in de pan uit elkaar en bak het vlees gaar.

  2. Maak de uien en knoflook schoon.

  3. Snijd de uien en knoflook in kleine stukken en voeg dit toe aan het gehakt.

  4. Was de paprika’s en snijd deze in blokjes.

  5. Voeg de paprika, tomatenpuree en bruine bonen toe.

  6. Voeg naar smaak chilipoeder, peper en zout toe.

  7. Wie van pittig houdt kan nog een beetje gedroogde rode peper toevoegen.

  8. Roer alles goed door elkaar.

  9. Laat het gerecht nog 10 minuten zachtjes garen.

Boodschappenlijstje:

  • 2 uien

  • 2 teentjes knoflook

  • 2 paprika’s

  • 2 eetlepels olie

  • 300 gram rundergehakt

  • 2 blikjes tomatenpuree

  • chilipoeder

  • peper

  • zout

  • 2 grote blikken bruine bonen

Laat een reactie achter