Zo maak je het klaar:
1. Snijd de champignons in kleine stukken
2. Bak de champignons gaar
3. Snijd de gare kipfilet in kleine blokjes
4. Snijd de asperges in stukken van ongeveer 4 centimeter
5. Snijd de ananas in stukjes
6. Meng de kipfilet, asperges, ananas en champignons door elkaar
7. Meng de slasaus, zure room, tomatenketchup, citroensap, Worcestershire saus, cayenne-peper, peper en zout door elkaar tot een saus.
8. Leg in ieder glas een blaadje sla
9. Verdeel het mengsel over de glazen
10. Verdeel de saus over het mengsel
Boodschappenlijstje:
300 gram gare kipfilet
125 gram champignons
1 glas asperges
1 blikje ananas op sap
4 blaadjes sla
4 eetlepels halfvolle slasaus
1 potje zure room
2 eetlepels tomatenketchup
1 eetlepel citroensap
1 theelepel Worcestershire saus
½ theelepel cayennepeper
peper en zout
Dit heb je ook nodig:
4 glazen
Mengkom