Ga naar hoofdinhoud

In Parkstad is sprake van grote gezondheidsachterstanden. Inwoners worden minder oud dan gemiddeld in Limburg. De eigen gezondheid wordt minder goed ervaren.

Met Vie zet Kerkrade stevig in op verbeteren van de levenskwaliteit van haar inwoners én die van de regio. Vanuit Vie wordt intensief samengewerkt met partners die gezondheid en vitaliteit bevorderen en de Vie beweging versterken.

In dat kader slaan Roda JC Kerkrade en Gemeente Kerkrade de handen ineen. Met het initiatief ‘Gezond in Mijn Streek’ draagt ook Roda JC bij aan de gezondheid van stad en regio. Door laagdrempelige, sportieve activiteiten aan te bieden én te stimuleren worden mensen letterlijk in beweging gebracht.

Gezond in Mijn Streek en Vie investeren samen in de toekomst van Kerkrade en de regio. In de samenwerking staat preventie centraal. Waar mogelijk versterken partners elkaars initiatieven en activiteiten en wisselen kennis uit.

Bent u geïnteresseerd in onze nieuwsberichten en ontvangt u deze graag maandelijks in uw mailbox? Meld u aan voor onze nieuwsbrief!

Laat een reactie achter